HARRAN'DA RAMAZAN ÖNCESİ CAMİLERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Belediyeler 28.02.2025 - 09:54, Güncelleme: 28.02.2025 - 09:54 1813+ kez okundu.
 

HARRAN'DA RAMAZAN ÖNCESİ CAMİLERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Harran Belediyesi, Ramazan-ı Şerif öncesinde ilçe genelinde bulunan camilerde, kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Vatandaşların ibadetlerini hijyenik, ferah ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, camiler baştan aşağı temizlenerek Ramazan ayına hazırlanıyor.

Harran'da, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında tüm camilerde iç ve dış alanlar, şadırvanlar, Cami bahçeleri ve abdesthaneler hijyen kurallarına uygun olarak temizleniyor. Ayrıca camilerin avizeleri, pencereleri, mihrap, minber ve kürsü gibi bölümleri de özenle temizlenerek ibadete hazır hale getiriliyor.   Ramazan ayında da vatandaşların daha sağlıklı koşullarda ibadet etmelerini sağlamak amacıyla temizlik çalışmalarının devam edeceğini belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz “Birlik, beraberlik ve dayanışmanın pekiştiği Ramazan ayında hemşehrilerimizin daha sağlıklı koşullarda huzur içinde ibadet edebilmeleri için ilçemizde tüm ibadethanelerde detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız titizlikle devam edecek. Mübarek Ramazan ayının Harran halkımıza, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesiyle birlikte tutulacak oruçların, edilecek duaların kabul olmasını diliyorum. “ dedi.
Harran Belediyesi, Ramazan-ı Şerif öncesinde ilçe genelinde bulunan camilerde, kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Vatandaşların ibadetlerini hijyenik, ferah ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, camiler baştan aşağı temizlenerek Ramazan ayına hazırlanıyor.

Harran'da, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında tüm camilerde iç ve dış alanlar, şadırvanlar, Cami bahçeleri ve abdesthaneler hijyen kurallarına uygun olarak temizleniyor. Ayrıca camilerin avizeleri, pencereleri, mihrap, minber ve kürsü gibi bölümleri de özenle temizlenerek ibadete hazır hale getiriliyor.

 

Ramazan ayında da vatandaşların daha sağlıklı koşullarda ibadet etmelerini sağlamak amacıyla temizlik çalışmalarının devam edeceğini belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz “Birlik, beraberlik ve dayanışmanın pekiştiği Ramazan ayında hemşehrilerimizin daha sağlıklı koşullarda huzur içinde ibadet edebilmeleri için ilçemizde tüm ibadethanelerde detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız titizlikle devam edecek. Mübarek Ramazan ayının Harran halkımıza, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesiyle birlikte tutulacak oruçların, edilecek duaların kabul olmasını diliyorum. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 63olay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.