Urfa’da Tıraş Olmak İsteyenlere Hijyenik Berber!

Koronavirüs salgını nedeniyle tıraş olmaktan çekinen hijyenik berber arayanlar saçı sakalı uzattı.

Şanlıurfa’da son günlerde yaşanan koronavirüs salgının yayılması vatandaşı tedirgin etmeye başladı. Tedirgin olan birçok vatandaş berberlerden uzak durmaya başladı. Şanlıurfa’da hijyenik berber arayışı devam ederken 63 Olay Haber olarak Şanlıurfa’nın hijyen ortamlı berberini bularak mercek altına aldık.

Gönül rahatlığıyla hijyenik ortamda tek kullanımlık malzemelerle işini titizlikle severek icra eden erkek berberi İbrahim Apakan, ustalığının yanı sıra müşteri memnuniyetine önem vererek daha sağlıklı ve daha hijyenik ortamda müşterilerini memnun etmeye hastalıklardan uzak tutmaya çalışarak bölgede kendi mesleğini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi girişinde sol tarafta bulunan erkek berberi bölgedeki bir çok iş adamını ve esnafları hijyenik ortamda tıraş ederek örnek berber olarak müşterilerinin vazgeçilmez ustası haline gelmiş durumda.

Bizde örnek berber olan ustamız İbrahim Apakan’ın iş yerine giderek hem incelemede bulunduk hem de saçı sakalı ustamızın sihirli ellerine bıraktık. Anlatıldığı gibi hijyenik ortam ve usta ellerin tıraşından memnun kaldık. Sıra beklerken yeşil ile donatılmış bekleme alanında havadar alanda bir çay veya kahve keyfi de ayrı bir güzellik katıyor ve tüm Şanlıurfalı hemşerilerimize bu hijyenik mekanı tavsiye ediyoruz.

Abdulkadir Şanlı / 63 OLAY HABER

Düşünceni paylaş