KENTSEL VE YERİNDE DÖNÜŞÜMDE ŞANLIURFA’DA TEK ADRES İHY YAPI İNŞAAT

Şanlıurfa’da inşaat ve yapı sektörünün önde gelen firmalarından olan İHY Yapı İnşaat, depreme dayanıklı, güvenli ve modern mimarisiyle yerinde dönüşüm projelerine start verdi.

İHY Yapı İnşaat,  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca depremzede vatandaşların yıkılan konutlarını yapmaları için başlatılan yerinde dönüşüm projesinde Şanlıurfa’nın çeşitli bölgelerinde çalışmalarına başladı.

Asrın felaketinin ardından Şanlıurfa'da inşa ettiği konutların depreme dayanıklılığı ile güvenini bir kez daha tazeleyen İHY Yapı İnşaat, konutlarını yerinde dönüşüm projesi kapsamında yapmak isteyen vatandaşlara güvenli konutların kapılarını aralıyor.

İHY Yapı İnşaat bir İbrahim Halil Yıldız kuruluşudur

Şanlıurfa'nın en cazibe merkezi olan Yenişehir caddesinde 24 daire 5 dükkandan oluşan örnek projeyi incelemek isterseniz iletişime geçebilirsiniz. Kentsel ve yerinde dönüşümde uzman ekibiyle A’dan Z’ye evrak takibini gerçekleştiren İHY Yapı İnşaat, depreme dayanıklı radye temel ile yapılara güç veriyor.  İHY Yapı İnşaat bir İbrahim Halil Yıldız kuruluşudur.

Yapı güvenliğini ön planda tuttuklarını belirten İHY Yapı İnşaat Şirket Kurucusu İbrahim Halil Yıldız, "Sektörde tecrübe ve teknik deneyimimizi konutlarımızın yapımında her aşamaya yansıtıyoruz. Yerinde dönüşüm projesinden faydalanmak isteyen tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda konutlarını yeniden inşa ederek sektörde güvenin adı olmaya devam edeceğiz.

Konutlarını yerlerinde yaptırmak isteyen vatandaşlarımız detaylı bilgi için, 0542 353 63 83 nolu telefon ile bizimle iletişe geçebilir." dedi.

Mehmet Emin Şanlı – 63 Olay Haber