Bu Yolun Kaderi Ne Zaman Değişecek! İlla Birilerimi Ölecek…

“Halkın Hür İradesi” sloganıyla yıllardır Şanlıurfa’nın sesi olan 63 Olay Haber’in ihbar hattına ulaşan vatandaşların şikayetlerini takip etmeye ve sorunlarını gündeme taşımaya devam ediyoruz.  Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçe sınırlarında bulunan Mehmetçik Mahallesi, Açıksu Caddesi mevkisinde ana artel olarak kullanılan yol, sürücüleri çileden çıkarmış durumda. Cadde olarak bilinen yolun asfaltı sökülmüş, çukurlar oluşmuş ve yol gösteren tabelaların bile olmaması kaza ve mağduriyetlere sürekli yol açmakta.

Kaşmer bölgesinde yapımı devam eden TOKİ konutlarına giden yol güzergahı olaraktan bilinen onlarca kırsal mahallenin sürekli kullandığı ana yolun bu duruma gelmesi ve kimselerin müdahale etmemesi bölgede yaşayanların sitemine ve tepkilerine yol açmakta.

30 Metre yol olarak tasarlanan ve hayata geçirilmeyen ana artelin biran önce hem asfaltlanması hem de çevre düzenlemelerinin yapılması gerekmektedir. 63 Olay Haber ihbar hattına gelen şikayetler üzerine bölgede incelemeler yapılmış yaşanan mağduriyetlerin fotoğraflanarak belgelendirilmiştir.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Karaköprü Belediyesi hizmet alanına giren bu bölge sorunun çözülmesi için vatandaşlar adına çağrıda bulunuyoruz. Kış gelmeden mağduriyetleri engelleyin, milletin yolunu açın.

Abdulkadir Şanlı – 63 Olay Haber